Қоғамдық тамақтандыру және сервис колледжінің студенттеріне теориялық білімдерін бекіту, сонымен қатар практикалық дағдыларды қалыптастыру мақсатында «Ұлттық тағамдарды заманауи ұсыну» тақырыбында қоғамдық тамақтандыру қызметі шеберлік сабағын өткізді.
Колледж студенттеріне олардың жұмыс ерекшеліктері, Кәсіпорынның ерекшеліктері, мамандықтың негізгі қиындықтары мен артықшылықтары туралы айтылды. Студенттер спикерлерге сұрақтар қоюға, бірнеше рецепттерді өз көздерімен көруге, тағамдарды жеуге және өздері үшін көптеген жаңа нәрселерді білуге мүмкіндік алды.